Leder du efter den rigtige samarbejdspartner til at varetage din forretnings Facebook-annoncering i Odense? Så er Bondtofte & Co det helt rigtige valg. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig med at løfte din forretning gennem verdens førende sociale medie.

Bondtofte & Co. er et Odenseansk online markedsføringsbureau der har specialiseret sig i en lang række forskellige digitale ydelser, her i blandt Facebook annoncering og rådgivning.

Bureauet ligger i hjertet af Odense, Fyn – nærmere betegnet på Rugaardsvej i det gamle nedlagte Danish Crown slagteri.

Find os på Rugaardsvej 7.1, 5000 Odense C

Har du behov for en lokal partner, som du kan mødes med, og som kan hjælpe dig med Facebook håndtering og Facebook annoncering, er du altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak omkring din virksomheds Facebook-markedsføring.

Mange års erfaring i Facebook håndtering

Selvom Bondtofte & Co. er en ung virksomhed, der blev stiftet tilbage i 2015, har vores team mange års professionel erfaring med sociale medier og i særdeleshed Facebook.

Vi er 7 mand, parat til at hjælpe dig med online markedsføring

Vi består af et hold på 7 medarbejdere, der hver især har unik ekspertise inden for online markedsføring. Vi er dermed væbnet til at hjælpe dig i alle aspekter af online markedsføring, herunder alle tænkelige populære sociale medier og søgemaskiner. Facebook, Instagram, LinkedIn eller YouTube – vi hjælper dig.

Vi støtter selvfølgelig lokallivet i Odense

Bondtofte & Co. er stolte af at være det førende online marketing bureau på Fyn, og vi støtter selvfølgelig vores lokalsamfund.

Bondtofte & Co. støtter blandt andet OIK Odense Bulldogs og Odense Boldklub med et erhvervssponsorat. Bondtofte & Co. støtter også mere nationale projekter som Hjerteforeningen og WWF.