Bondtofte & Co referencer og kundeudtalelser.

Bondtofte & Co er et digitalt markedsføringsbureau med fokus på konvertering og udbytte. På denne side finder du en lang række kundeudtalelser og referencer.

Læs mere om osSkal vi ringe dig op?

Det siger kunderne

“Hos Pricerunner oplever vi, at vi bliver nævnt utroligt mange steder. Det er selvfølgelig dejligt, at så mange henviser til os og vores undersøgelser. Men desværre er det langt fra alle, der kvitterer med et link. Henrik har hjulpet os med at konvertere mange af disse mentions til links gennem out reach. Gennem tekniske tiltag har han desuden skaffet os en lang række yderst relevante links, der har sikret os et endnu stærkere fundament i markedet. Vi har altid kunne konsultere Henrik omkring de mest komplekse problemstillinger ift. SEO – og har hver gang fået konkret og brugbar viden tilbage.”

Rune Lusica Jørgensen – Content Manager, Pricerunner

“Henrik Bondtofte har været fast tilknyttet som sparringspartner og rådgiver for Saxo.com. I samarbejde med Henrik, er der opnået gode resultater ift. indeksering af vores enormt store bagkatalog i Googles søgeresultater, som tidligere har været en stor udfordring. Herudover bruger vi Henrik hver gang vi skal søsætte større SEO-kampagner, lave større tekniske ændringer til websitet eller som senest i forbindelse med store og vigtige salgsdage som Black Friday

Christopher Bech Jensen – Head of SEO & SEM, Saxo.com

“Igennem Firmafons SEO-projekt udviste Henrik og de andre samarbejdspartnere en kæmpe faglighed og ansvarsfuldhed I forhold til at tage opgaven på sig og levere synlige resultater. Den kontinuerlige sparring med Henrik har desuden klædt os på til at arbejde med SEO fremadrettet. Bondtofte & Co. har gennem hele forløbet leveret en høj grad af grundighed og kvalitet. Både hvad angår materiale og opfølgende møder. Det er svært at forestille sig, at andre kan matche den oprigtige interesse for, at kunderne skal lykkedes med SEO, som vi oplever Henrik & Co. gjorde i vores samarbejde.”

Sidsel Forchhammer – CMO, Firmafon

“Efter at have prøvet en del bureauer og forskellige bureauer igennem årene, valgte vi at samle vores SEO, Facebook annoncering og Adwords annoncering hos Bondtofte & Co. Fra starten blev der taget hånd om vores kampagner og grundigheden i arbejdet er tydeligt. Indsatsen på de forskellige medier blev ensartet, vores ROI blev endnu bedre til trods for, at det var ikke dårligt i forvejen. Ved start af nye kampagner eller skøre projekter har Henrik og hans dygtige medarbejdere været 100% på, været til rådighed med støtte, gode råd og idéer til optimering. Det er tydeligt at mærke, at Bondtofte & Co har eksperter siddende på de individuelle opgaver og platforme. En stor anbefaling herfra.”

Mie Thorsø – CEO, Naturebaby.dk

“Vi har nu brugt Bondtofte igennem et par år, og fået rigtige gode resultater. Vi har haft en fast konsulent Mik Andersen som vi har en god kommunikation med. Når man bevæger sig ind i en verden man ikke helt forstår er det vigtigt at der er tillid og man kan se der kommer resultater. Man sparer også meget tid og penge ved at vælge rigtigt.”

Niels Christian Andersen – CEO, Tip Top Trafik
 

“Jeg har fået udarbejdet en linkanalyse hos Bondtofte.dk. Resultatet var en meget gennemført rapport med efterfølgende telefonisk gennemgang. Henrik leverede kompetent sparring og arbejde af en høj kvalitet. Han formår på fornuftig vis at forklare begreber på en nem forståelig måde.”

Frederik Wasniowski – CEO, Stofgiganten

“Endelig et SEO bureau, der sætter kunderne først. Ærlighed og anvarlighed er i højsædet hos Bondtofte & Co, og man mærker tydeligt deres høje engagement i alt hvad de laver. Det faglige niveau er i top, og Henrik stopper aldrig før han har fundet den korrekte løsning, da han oprigtigt ønsker, at du får succes med din forretning. Alle detaljer bliver vendt for at sikre kunderne de bedste resultater, og de løbende opfølgninger sikrer, at alle er enige om retningen og strategien. Når alt kommer til alt er det dog resultaterne, som betyder noget og her har vi oplevet en kontinuerlig fremgang måned for måned over hele linien, hvilket har oversteget vores forventninger. Vi ser frem til et fortsat langsigtet samarbejde med Bondtofte & Co.”

Henrik Thomsen – CEO, Only4Kids.dk

”Siden vores samarbejde med Bondtofte & Co. startede har vi oplevet nogle imponerende og meget tilfredsstillende resultater både mht. online markedsføring samt søgemaskineoptimering. Vi møder altid en meget kompetent og behjælpelig medarbejder, som hurtig og effektiv forstår vores problemstillinger og efterfølgende løser dem. Vi har været og fortsat er meget tilfreds med samarbejdet og kan kun give Bondtofte & Co. vores varmeste anbefaling!”

Peter Vang – CEO, BV-Trappen

Bondtofte & Co har ført os godt igennem vores migrationsprocess fra vores gamle hjemmesideløsning til vores nye. Vi har fået professionel rådgivning og hjælp til at optimere det nye site, så vores hjemmeside får så god en grobund som muligt. Vi har været glade for samarbejdet og anbefaler gerne Bondtofte & Co til andre.”

Kristina Friedrichsen – Kommunikationsmedarbejder, Destination Lillebælt

“Bondtofte & Co. har en god forståelse for vores forretning og yder altid en proaktiv sparring i forhold til vores SEO og de indsatser, vi igangsætter. De er super kompetente og leverer synlige resultater, som har betydning for vores forretning. Opfølgning på igangværende projekter sikrer, at vi altid kommer i mål og kontinuerligt optimerer på vores SEO-strategi. Vi kan derfor kun varmt anbefale Bondtofte & Co. som samarbejdspartner på søgemaskineoptimering.”

Helle Godt Thygesen – Head of marketing | Marketingchef, Elbek & Vejrup

“Vi har brugt bondtofte&Co i et års tid nu, til bla. linkbuilding m.m. De har givet os gode idéer til nye søgeord og hjælp med sletning af 404 sider, og da vi skulle have nyt design på nicetapet.dk, hjalp de med redirects og en god opsætning af designet. De har på den måde, fået vores besøgstal og omsætning til at stige med ca. 150% og vi er nu en af de største og bedst placerede sider, indenfor vores område. Så vi er super glade for vores samarbejde, og anbefaler dem til vores venner og bekendte som også har webshops.
Vi har en fast kontaktperson hos bondtofte, og det virker ret godt, og ellers står der altid en klar til at tage over, hvis han er på en anden opgave.”

Michael Haarh – CEO, Nicetapet.dk

Yderligere referencer

Hos Bondtofte & Co er vi stolte sponsorer af

Bulldogs logo